About Sportpix.be


Welkom op het foto-archief van Sportpix.be !

Sportpix.be is een Coöperatieve samenwerking tussen 6 sportfotografen die (vooral) het vrouwenvoetbal hoog in hun vaandel dragen. We zijn trots U het grootste aanbod foto’s over het Belgische vrouwenvoetbal te kunnen aanbieden voor editoriale doeleinden. Met meer dan 15 jaar archief met 290.000 on-line beelden zijn we aanwezig op alle belangrijke momenten van het vrouwenvoetbal in binnen- en buitenland.

 

Ook voor andere sporten staan we ter beschikking want we hebben ervaring in sporten van voetbal, volley , basketbal , handbal tot Triathlon en Futsal.

Contacteer ons gerust !

Sportpix.be – foto Team
David Catry - Dirk Vuylsteke - Stijn Audooren - Sevil Oktem - Jill Delsaux - Kristof De Moor 

Foto’s voor persoonlijk gebruik / Personal Use :

Het is in de eerste plaats onze bedoeling om het vrouwenvoetbal en de sporten die minder in de media komen wat te boosten en te voorzien van kwalitatieve foto’s voor media. We begrijpen echter ook dat de personen op de foto’s soms graag de foto’s in eigen bezit hebben om af te drukken of te delen op social media. Daar we in onze foto’s veel tijd, moeite en geld steken wensen we onze foto’s niet gratis uit te delen, maar kunnen we deze enkel voor persoonlijk gebruik wel aan een faire prijs aanbieden.

Hiermee komen we niet uit onze kosten , maar het kan een mogelijkheid geven aan de sporters om voor een faire prijs toch kwalitatieve foto’s met de hoogste resolutie van zichzelf te bekomen. Voor Persoonlijk gebruik zijn de prijzen inclusief btw.


1 foto € 5
10 foto's € 35
1 wedstrijd € 75
1 jaar abonnement € 150